Tablasti zatvarači i žablji poklopci

TI-SAN d.o.o. svom u prodajnom programu osigurava isporuku visokokvalitetnih tablastih zatvarača i žabljih poklopaca tvrtke TBS SOEST bv, renomiranog nizozemskog proizvođača specijaliziranog za proizvodnju rješenja za upravljanje vodom i ostalim tekućinama.

ŽABLJI POKLOPCI

ŽABLJI POKLOPCI

Žablji poklopci (poznati i pod nazivom “povratne zaklopke”) se primjenjuju kao nepovratni zaporni uređaji na krajevima cjevovoda i kanala koji se poslije izlaska tekućine sami zatvaraju.

Omogućuju prolaz tekućine u jednom smjeru, a sprječavaju povratno strujanje tekućine i ulaz stranih tijela u cjevovod. Uloga žabljih poklopaca je i da vrše zaštitu od poplava u uvjetima visokog vodostaja kod glavnih drenažnih kanala.

ŽABLJI POKLOPAC PTK-G

ŽABLJI POKLOPAC PTK-G

Žablji poklopac tipa PTK-G je prikladan za ugradnju iznad i ispod razine vode, no nije namijenjen za trajnu podvodnu uporabu. Glavni zadatak mu je da spriječi povratni tok u hitnim slučajevima (npr. izuzetno velike oborine u kišnim sezonama).

ŽABLJI POKLOPAC PTK-A

ŽABLJI POKLOPAC PTK-A

Žablji poklopac tipa PTK-A je pogodan za ugradnju ispod nivoa vode i u situacijama sa mnogo valova. Zglobna točka i os nisu osjetljivi na utjecaj valova niti plime i oseke. Nagib od 10% osigurava vodonepropusnost u iznimno zahtjevnim uvjetima.

ŽABLJI POKLOPAC PWK-F

ŽABLJI POKLOPAC PWK-F

Žablji poklopac tipa PWK-F ima dodatni odzračno-dozračni ventil na vrhu koji sprječava pojavu vakuuma u cijevima. Prilikom pokretanja pumpe preostali zrak može izaći kroz odzračni ventil, pa se na taj način sprječavaju eksplozije unutar cijevi poklopca.

TABLASTI ZATVARAČI

TABLASTI ZATVARAČI

Tablasti zatvarači (poznate i pod nazivom “zapornice”) mogu se koristiti za blokiranje ili kontrolu protoka vode u cijevima, a obzirom da su građeni od kombinacije od HDPE i nehrđajućeg čelika, karakterizira ih iznimna čvrstoča i sigurnost. Dostupni su u veličinama do promjera 2000mm i mogu se nositi s visokim vodenim pritiscima. Tablaste zatvarače možemo isporučiti i sa pravokutnim otvorom.

U nastavku možete pogledati tehničke specifikacije proizvoda, a za sva ostala pitanja i specifične zahtjeve nas kontaktirajte putem naše Službe za podršku korisnicima.

POGONI TABLASTIH ZATVARAČA

Tablasti zatvarači imaju mogućnost ručnih i elektromotornih pogona sa ili bez produženih osovina.

POGONI TABLASTIH ZATVARAČA